EUROPESE MERKREGISTRATIE OFFERTE / KOSTENBEGROTING (Klik Hier)


HOME

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor vernieuwing van uw bestaande Benelux of Europese merkregistratie(s).

Een merkregistratie kan elke 10 jaar na de depotdatum worden vernieuwd. Heeft men geen interesse meer in een merk, dan zal men de merkregistratie uiteraard laten vervallen. Wil men een merkregistratie wel vernieuwen, dan kan dit vanaf 6 maanden vóór de vernieuwingsdatum tot aan de vernieuwingsdatum zelf. Tegen betaling van een extra takse kan een merkregistratie ook nog voor 10 jaar worden vernieuwd tot 6 maanden ná de vervaldatum. Daarna komt een merkregistratie definitief te vervallen en kan een merkrecht alleen worden hersteld door een geheel nieuwe aanvraag voor merkregistratie te doen.

De tarieven voor vernieuwing van een merkregistratie zijn in de meeste landen onderhevig aan hoge ambtelijke taksen. Het kan daarom zeer aantrekkelijk zijn om te shoppen voor een aantrekkelijk vernieuwingstarief voor uw merkregistratie. Het is niet verplicht dat het merkenbureau dat uw aanvraag heeft ingediend, deze ook moet vernieuwen. U bent volledig vrij om daarin zelf te kiezen.

Door het onderstaande formulier in te vullen kunnen wij u aan de hand van de gegevens in het merkenregister een scherpe offerte doen voor de vernieuwing van uw Benelux merkregistratie of Europese merkregistratie. Voor de kosten van vernieuwing in overige landen kunt u ons een verzoek per e-mail sturen.


UW GEGEVENS

Bedrijfsnaam of naam Merkhouder :

Uw Naam :

Geslacht : Man Vrouw

Telefoonnummer :

E-Mail Adres :

(Evt.) Website Bedrijf :DE MERKGEGEVENS :

De te vernieuwen merkregistratie is een:

1. Benelux Merkregistratie

2. Europese Unie Merkregistratie


Merkregistratie Nummer :


Merknaam :

*indien uw merk geen tekst bevat, vult u dan in: 'beeldmerk'.


Gaarne het formulier volledig invullen.

U ontvangt binnen 2 werkdagen een scherpe aanbieding van ons.
Merk Beschermen - Beste TariefMerk Registreren - Beste TariefMerk Deponeren - Beste TariefMerk Vastleggen - Beste TariefMerknaam BeschermenMerknaam RegistrerenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenLogo Beschermen - Beste TariefLogo Registreren - Beste TariefLogo Deponeren - Beste TariefLogo Vastleggen - Beste TariefHandelsnaam BeschermenHandelsnaam RegistrerenHandelsnaam DeponerenHandelsnaam VastleggenBedrijfsnaam BeschermenBedrijfsnaam RegistrerenBedrijfsnaam DeponerenBedrijfsnaam VastleggenBedrijfslogo BeschermenBedrijfslogo RegistrerenBedrijfslogo DeponerenBedrijfslogo VastleggenMerkenbureau JMTCMerkregistratie Benelux & EuropaMerkenregistratie Benelux-EuropaKosten MerkregistratieKosten MerkbeschermingKosten Merkregistratie EuropaAanvraagkosten MerkregistratieMerkregistratie AanvraagformulierKosten Merkregistratie BeneluxVernieuwing MerkregistratieVerlenging Merkregistratie