EUROPESE MERKREGISTRATIE OFFERTE / KOSTENBEGROTING (Klik Hier)


HOMEKOSTENBEGROTING AANVRAGENBUITEN EUROPA


MERKREGISTRATIE KOSTENBEGROTING OVERIGE LANDEN

STAP 2: MERKREGISTRATIE IN OVERIGE LANDEN VOOR BEDRIJF OF PRIVÉ PERSOON  
 
MERKREGISTRATIE IN OVERIGE LANDEN OP NAAM VAN EEN BEDRIJF (Klik Hier)  
 
MERKREGISTRATIE IN OVERIGE LANDEN OP NAAM VAN EEN PRIVÉ PERSOON (Klik Hier) 


Naast de mogelijkheid van het aanvragen van Europese Registratie, is een andere route om uw merk in het buitenland te beschermen een Internationale Registratie. Voorwaarde om hiervan gebruik te kunnen maken is onder andere wel dat men beschikt over een registratie van het merk in de Benelux of de Europese Unie.

Voor vrijwel alle landen kan een separate nationale registratie worden verkregen, doch dit is een kostbare route en hiervan wordt in feite alleen gebruik gemaakt voor de landen die niet bij de Europese Unie of Overeenkomst van Madrid zijn aangesloten of in bijzondere gevallen.

Welke route voor u de beste is voor merkregistratie in het buitenland, hangt voor een groot deel af van de landen waarin u actief bent. Ook andere factoren kunnen bij de te kiezen route voor merkregistratie een rol spelen. JMTC Merkenbureau zal u gaarne adviseren welke route voor u de beste mogelijkheden geeft. Uiteraard wordt hierbij tevens rekening gehouden met de kosten die de diverse mogelijkheden voor merkbescherming in het buitenland met zich meebrengen.

Merk Beschermen - Beste TariefMerk Registreren - Beste TariefMerk Deponeren - Beste TariefMerk Vastleggen - Beste TariefMerknaam BeschermenMerknaam RegistrerenMerknaam DeponerenMerknaam VastleggenLogo Beschermen - Beste TariefLogo Registreren - Beste TariefLogo Deponeren - Beste TariefLogo Vastleggen - Beste TariefHandelsnaam BeschermenHandelsnaam RegistrerenHandelsnaam DeponerenHandelsnaam VastleggenBedrijfsnaam BeschermenBedrijfsnaam RegistrerenBedrijfsnaam DeponerenBedrijfsnaam VastleggenBedrijfslogo BeschermenBedrijfslogo RegistrerenBedrijfslogo DeponerenBedrijfslogo VastleggenMerkenbureau JMTCMerkregistratie Benelux & EuropaMerkenregistratie Benelux-EuropaKosten MerkregistratieKosten MerkbeschermingKosten Merkregistratie EuropaAanvraagkosten MerkregistratieMerkregistratie AanvraagformulierKosten Merkregistratie BeneluxVernieuwing MerkregistratieVerlenging Merkregistratie